Weekend Parijs - Expert in actie Weekend Parijs - Expert in actie

Weekend Parijs

Weekend Parijs

Beleef alle genoegens des levens tijdens een weekendje Parijs! Parijs is de stad van mode, liefde, romantiek, kunst, gastronomie, mooie monumenten, wereldse musea, brede lanen, prachtige parken en wat eigenlijk niet? Veel bezongen en beschreven is deze stad dan ook een lieveling van velen. Parijs is één van de mooiste steden ter wereld en je kunt deze stad dan ook talloze keren bezoeken zonder dat het je zal vervelen. De typische gebouwen, knusse bistro´s, pittoreske straten en elegante pleinen geven deze stad een bijzondere, karakteristieke sfeer die je nergens anders aantreft. Nieuwkomers beklimmen de Eiffeltoren en bezoeken het Louvre, routiniers hebben hun eigen stamcafé en kennen precies de weg in de Marais of Montparnasse. Parijs is er voor iedereen en in elk seizoen!

Tijdens het weekendje Parijs zal je op een actieve manier Parijs leren kennen door bijvoorbeeld op de fiets er op uit te gaan, te eten op prachtige locaties en als een echte Fransman een potje Jeu de Boules te spelen. In de avond is er tijd om heerlijk te genieten van een uitgebreid diner om daarna te feesten in één van de vele clubs in Parijs.

Weekend Parijs, dé stad waar je nooit genoeg van kan krijgen. Beleef Parijs op een actieve manier.

programma weekend Parijs

Dag 1 weekend Parijs

Ontvangst in Parijs bij het hotel
Rondvaart over de Seine langs alle bezienswaardigheden van Parijs. Bekijk Parijs vanaf het water!
Diner in een gezellig restaurant in het centrum van Parijs.

Dag 2 weekend Parijs

Ontbijt in het hotel

Sport en spel in een leuk park in Parijs, net als veel Parijzenaars even de ochtend gebruiken voor wat lichamelijke beweging. Een bootcamp, potje knotshockey, Jeu de Boules en ArcheryTag. Helemaal leuk om de dag mee te beginnen.

Ochtend programma met keuze uit twee opties:

  • Fiets tour door Parijs. Deze ontdekkingstocht op de fiets laat kanten van Parijs zien waar je met de metro, boot of tourbus niet kan komen. De fietstour gaat langs bekende plekken zoals de Notre Dame, maar laat vooral de stukken van Parijs zien zoals op de antieke ansichtkaart.

Of

  • Met een echte Eend door Parijs. Altijd al eens in een Eend willen zitten? Dit is de kans om met een gids door Parijs te rijden in een Eend. Tijdens deze rondrit worden de mooie plekken die jij wilt zien op een unieke manier in beeld gebracht.

Lunch op een leuke locatie

Vrij middagprogramma om zelf Parijs te ontdekken met verschillende thema routes.

Diner in één van de sfeervolle restaurantjes in de gezellige wijken van Parijs.

Club/Disco avond. Er zijn veel verschillende leuke clubs in Parijs waar goed gefeest kan worden om de topdag af te sluiten.

Dag 3 weekend Parijs

Ontbijt in het hotel
Bezoek aan de Eiffeltoren
Vertrek naar Nederland

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5