Bedrijfsuitje - Expert in Actie voor een top bedrijfsuitje Bedrijfsuitje - Expert in Actie voor een top bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes, voor iedereen iets leuks

Al zo’n 15 jaar lang organiseert Expert in Actie bedrijfsuitjes in binnen- en buitenland en mogen we ons daadwerkelijk experts in actie noemen. We staan voor enthousiaste begeleiding, ontspannen sfeer, deskundigheid en een professionele aanpak. Vanzelfsprekend staat veiligheid bij alle bedrijfsuitjes voorop. Van elk uitje maakt Expert in Actie een feestje; van een avontuurlijke en actieve strandmiddag tot een uitgebreid en luxe wintersportweekend.

 Of het nu gaat om een personeelsfeest, teambuilding, bedrijfsuitje, relatie dag of een vergadering, wij nemen u alle organisatie uit handen.

Een bedrijfsuitje van Expert in Actie bestaat altijd uit verschillende onderdelen. Iets sportiefs combineren met iets creatiefs, een vergaderdag afsluiten met sloep varen en daarna een lekkere barbecue. Wij kunnen alles voor u regelen.

fast delivery.replica watches.

official website of swiss swiss replicas master watchmaker.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. Onder andere door de combinaties van de proeven welke uit meerdere onderdelen bestaan kan iedereen meedoen. Jong en oud, sportief en niet sportief.

Op zoek naar een teambuildingsuitje met competitie en ontspanning? Jullie hebben je uitje gevonden! Expeditie robinson is namelijk voor alle medewerkers geschikt. Het bedrijfsuitje voor groepen die op zoek zijn naar teambuilding. De Expeditie Robinson bestaat uit verschillende team onderdelen. Alleen door goede samenwerking kunnen jullie de strijd winnen.

Wie is de echte Robinson bij jullie bedrijf? Ontdek het snel bij jullie volgende uitje.

 

Bedrijfsuitjes op het strand

Expert in Actie organiseert compleet verzorgde bedrijfsuitjes op het strand. Kies een mooi strand uit en wij verzorgen een geweldig teamuitje. Een dag vullend programma met actieve en spectaculaire strandactiviteiten. Een strandzeskamp of een blokart event of een programma op maat gemaakt, speciaal voor jullie uitje.

Niet voor niets dat Expert in Actie hier dan ook graag een onvergetelijke stranddag voor u verzorgt. Steppen door de duinen, hangen aan de sterke powerkites of racen op het strand met de blokarts. Liever wat op het water? Een goede teambuilding activiteit is raften of brandingkanoën. Trotseer de golven van de Noordzee met je team. Of liever gestuurd worden? Dan is de powerboot misschien wat voor jullie. Een spectaculaire rit met een rib over het water.

Na de strandactiviteiten is het natuurlijk tijd voor een drankje en een lekkere BBQ. Wij werken al jaren samen met uitstekende strandpaviljoens waar u na de stranddag, heerlijk kan bijkomen op een terras en genieten van een hapje en een drankje. We sluiten de dag feestelijk af met een fantastische barbecue op het strand.
Leuke uitjes op het strand

 

 

Bedrijfsuitjes in de sneeuw

Op zoek naar een onvergetelijk weekend wintersport, een top bedrijfsuitje naar de sneeuw? Expert in actie verzorgt het voor u en bij Expert in Actie is het goed geregeld. Wij organiseren de gehele reis voor u met het vervoer, hotel, eten, de skilessen, materialen, de apres ski, leuke avond programma`s en nog veel meer.

Wij organiseren onze weekenden naar verschillende locaties in Winterberg, Oostenrijk en Italië. Voor groepen vanaf 20 – 300 personen verzorgen wij voor u het het gehele programma.
Leuke teambuildingsuitjes met sneeuw

 

 

Bedrijfsuitjes met een sloep

Nederland is het watersport land bij uitstek en daarom verzorgt Expert in Actie verschillende activiteiten op het water. Met een sloep lekker een middagje varen, een GPS tocht met de boot of ons nummer 1 programma sloepvaren met Expeditie Robinson.

Wij hebben voor u een prachtige locatie aan het water, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Hier kunt u lekker eten, vergaderen, sloepvaren, zeilen en geweldig fietsen.
Leuke uitjes met een sloep

 

 

Bedrijfsuitje in Winterberg in de zomer

In het Sauerland hebben wij ook een uitgebreid programma aan outdoor activiteiten voor u klaar staan. Wat dacht u van een mountainbike tour door de bossen bij Winterberg of wilt u liever nog meer spektakel? Dan is een dagje speedbuggyen, Bullracer rijden of downhillsteppen wat voor u.

Wij verzorgen graag een geweldige dag in deze prachtige omgeving. Combineer onze activiteiten met een uitgebreide lunch of diner of kies voor een meerdaags arrangement. In het Sauerland verzorgen wij verschillende meerdaagse bedrijfsuitjes die allen bestaan uit mooie activiteiten die afwisselend en geschikt zijn voor iedereen.
Personeelsuitjes in de zomer naar Winterberg

 

 

Bedrijfsuitjes in de stad

Een weekendje weg met Expert in Actie brengt u langs de leukste en mooiste plekjes en verrassende hotspots! Beleef het weekendje weg met personeel eens op een andere en originele manier.Sportief, creatief of cultureel, voor alle soorten teamuitjes kunt u bij ons terecht. Liever in eigen land of de grenzen verkennen in het buitenland. Het kan allemaal met een weekend weg met collega’s.

Lekker ontspannen door de stad wandelen of liever zeehondjes kijken op weg naar Ameland? Tijdens een weekendje weg met collega’s leer je Nederland of 1 van de buitenlandse steden op een andere manier kennen. Met een prive boot naar Ameland of geniete van de smalle, romantische straatjes in Rome. Of Parijs, nog zo’n wereld stad, een unieke activiteit is eendjes rijden in Parijs, vertier en plezier voor iedereen als je langs de Eiffeltoren rijdt.
Een teamuitje naar een gave stad

 

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5