Fatmax-E-step

de nieuwe rage!

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om het ruige terrein te betreden. De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt wordt door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend, maar is ook vooral FUN!!!!

Wat is een E-step?

De E-step is een hele stoere gave step met een elektromotor. Onze steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor we overal goed kunnen rijden. Heuvel op, geen probleem, berg of duin op? geen probleem, je rijdt zo naar boven. De steps rijden ongeveer 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading.

E-kickbike, mooie tours op de Fat Max E-step

Een tocht met Expert in Actie op de Elektrische Fat Max E-kickbike zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De E-kickbike is zeer gemakkelijk te bedienen door iedereen vanaf 16 jaar. U stapt op en geeft u gas, daarna neemt de elektrische motor het over. Met deze stoere step rijdt u geruisloos en zonder uitlaatgassen over de weg, het bos, stad of duin met een snelheid van 25 KM per uur. De accu zorgt voor een actieradius van ongeveer 40 – 50 km.

 

Prijs Fat Max E-step € 40,00 p.p. excl. BTW

De prijs is inclusief:

  • Tijdsduur 1 1/2 uur
  • Instructie en begeleiding activiteiten
  • Leuke tocht
  • Complete organisatie

Bij de prijs is niet inbegrepen:

  • Eten en drinken onderweg

We werken met een minimum totaalprijs van € 550,00

 

E-kickbike tochten

Met de Fat Max E-kickbike organiseren we allerlei leuke tochten door het land. Buiten deze leuke tochten kunnen we eigenlijk overal wel starten. Dus als u een leuke locatie heeft of weet, laat het ons dan weten en dan komen we daar naartoe. Dit is voor groepen vanaf 20 personen.

1. Kickbike tour Nieuwegein

In Nieuwegein maken wij een geweldige tocht met de Fat max E-step langs de IJssel en de Lek. Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om even te stoppen, wat te drinken of te eten en te genieten van het prachtige landschap.

2. E-step tour IJmuiden

Vanaf het strand van IJmuiden maken wij een geweldige tocht door de Kennemerduinen, het dorpje Bloemendaal en de bekende klim “het kopje van Bloemendaal”. De natuur, de duinen en IJmuiden zelf zorgen voor een geweldige beleving. Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om een drankje of hapje te doen.

Deze tour is ook heel goed te combineren met strandactiviteiten zoals blokarten, powerkiten en beachvolleybal. Geschikt voor grotere groepen tot 200 personen.

3. Kickbike tour Lage Vuursche

Vanaf het leuke dorpje Lage Vuursche maken wij een geweldige tocht. De route gaat onder meer langs bekende bezienswaardigheden zoals Paleis Soestdijk. Een prachtige route met veel afwisseling en door de prachtige bossen van de Utrechtse heuvelrug.

Austerlitz, Woudschoten, Beaufort huis, Bettermeetings

Rond Austerlitz hebben we een prachtige route door de bossen. Vanaf verschillende vergaderlocaties kunnen we de route oppakken.

Wij werken voor uw vergaderonderbreking onder andere samen met conferentieoord Woudschoten. Vanaf deze prachtige locatie waar u uw meeting kunt plannen starten wij met de E-steps. de tocht duurt ongeveer 1 – 2 uur.

Binnenkort meer leuke routes en tochten met de kickbike fatmax electric op onze site.