Incentive naar Maastricht

“Gezellig, bourgondisch genieten in de leukste stad van Nederland. Alles is aanwezig voor een geweldige incentive reis naar een stad.”

Met een incentive bij Expert in Actie verzorgen wij het totaal plaatje. We zoeken de lekkerste en meest sfeervolle restaurantjes en we verzorgen alle logistieke zaken gedurende de gehele trip. We kennen dat ene niet-toeristische plein waar je tijdens je wandeling kunt bijkomen met een drankje, en dat kleine intieme terrasje dat buiten het zicht van het massatoerisme ligt. Maar vooral: wij zijn met onze begeleiders continu bij uw reisgezelschap. Of het nou om het inchecken bij het hotel gaat, de begeleiding tijdens de E-step tour of een speciale dieetwens. Wij hebben als doel dat u een ontspannen en onvergetelijk weekend beleeft. Wij maken het graag iedereen naar de zin. (inclusief u als bedrijfsuitjes-organisator). Dát is Expert in Actie en dat is waarom bedrijven al járen bij ons terugkeren voor hun personeelsuitjes.

“Er is geen stad waar cultuur en natuur zo mooi samenkomen en waar je ook nog het echte vakantiegevoel krijgt.”

Stedentrip met je bedrijf in eigen land. Weekend Maastricht is onze favoriet! Er is geen stad waar cultuur en natuur zo mooi samen komen en waar je ook nog het echte vakantiegevoel krijgt. We stippelden een fantastisch weekend in deze mooie stad voor jullie uit, waarin we stad en natuur combineren. Je hoeft niet ver te reizen om mooie landschappen of rijke historie te bezichtigen. Het zuiden van Limburg is een prachtig stukje Nederland en biedt het allemaal! Hier heb je het gevoel alsof je je in het buitenland begeeft.

Trakteer jezelf en je collega’s op een geweldige stedentrip in Nederland! Bereid je voor op prachtige natuur, cultuur en knusse terrassen.

Maastricht beschikt over historische panden, statige kerken en avontuurlijke grotten. Tijdens het weekend Maastricht gaan we het allemaal ontdekken. We beginnen het weekend met een avontuurlijke wandeling door de grotten. Ook wordt de binnenstad verkend door er in teams op uit te gaan om vragen en opdrachten uit te voeren  door de drukke winkelstraten en smalle weggetjes van Maastricht.

3 dagen Incentive Maastricht vanaf € 350,- p.p.

De prijs is inclusief:
– 2 overnachtingen in hotel op basis van 2-persoonskamers
– 2 x ontbijt
– Alle voorgestlede activiteiten
– Diner vrijdagavond
– Lunch zaterdag
– Diner zaterdagavond
– Instructie en begeleiding van de activiteiten
– Complete organisatie
– Alternatief programma in overleg

Prijs is exclusief:
– Vervoer
– Toeristenbelasting 
– Drankjes

Dag 1 naar Maastricht

 • 15:00 Vertrek vanaf kantoor
 • 17:00 Aankomst Maastricht
 • 18:00 Buffet in het hotel
 • 20:30 Bezoek aan de grotten

Dag 2 Activiteiten in Maastricht

 • 09:00 ontbijt in het hotel
 • 10:00 ochtend Teambuilding programma
 • 12:00 lunch in Maastricht
 • 13:30 middagprogramma (2 keuzes uit: Mountainbiken, Fat Max E-steppen, Archery Tag of Escape Room)
 • 17:00 borreltijd met hapjes
 • 19:30 Buffet / walking dinner
 • 22:00 kroegen verkennen in Maastricht

Dag 3

 • 09:00 ontbijt in het hotel
 • 11:00 vertrek naar huis

Uiteraard kunnen we dit programma nog uitbreiden met een Segwaytour, een bezoek aan een wijnproeverij, tandem fietstocht door het prachtige Limburgse landschap etc. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

 

Ben je enthousiast geworden?

We hebben dit weekend inmiddels zo vaak georganiseert dat we precies weten hoe we dit tot een groot succes kunnen maken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgd weekend weg vol plezier.