Incentive Sauerland

Breng je team in beweging met spannende outdoor activiteiten, zoals mountainbiken, rodelen, wandelen en tokkelen door de bomen.

Sauerland is een prachtige regio in Duitsland, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, heuvels en bergen, pittoreske dorpjes en schilderachtige landschappen. In de zomer kun je er genieten van wandelingen door de natuur, fietsen over de vele routes en het beleven van avontuurlijke activiteiten zoals zomerrodelbanen, huifkartochten en E-step tours. In de winter verandert Sauerland in een populair wintersportgebied, waar je kunt skiën, snowboarden en langlaufen op de besneeuwde hellingen. Kortom, Sauerland is een prachtige bestemming voor een ontspannen personeelsuitje in de natuur of een avontuurlijke incentive of bedrijfsuitje.

“Boek nu ons incentive Sauerland en ervaar de prachtige natuur van Sauerland, geniet van outdoor avonturen, teambuilding en heerlijk eten.”

Hoe ziet een incentive Sauerland er uit? Ons programma omvat een mix van outdooractiviteiten, teambuilding, lekker eten en een overnachting in een comfortabel hotel. Hieronder vind je ons drie dagen durende programma.

Kortom, Sauerland biedt de ideale omgeving voor een unieke en onvergetelijke incentive reis met uw bedrijf. Laat u verrassen door deze veelzijdige regio en beleef samen met uw collega’s een onvergetelijk avontuur!

Namens het hele team van Blycolin kan ik zeggen dat wij fantastische dagen hebben gehad in Winterberg! Expert in Actie heeft voor ons als organisatie veel uit handen genomen, waardoor wij ook lekker konden genieten. Ze communiceren goed naar de groep en zorgen dat alles mooi op tijd verloopt. Het personeel van Expert in Actie is attent, gastvrij en flexibel, geen vraag is hen teveel. Gelukkig hebben we de hilarische foto’s nog van de fotobooth die Expert in Actie verzorgd heeft tijdens de Tiroleravond!

3 dagen Incentive Sauerland vanaf € 350,- p.p.

De prijs is inclusief:
– 2 overnachtingen in hotel op basis van 2-persoonskamers
– 2 x ontbijt
– 1 x uitgebreid buffet in skihut
– 1 x buffet in hotel
– 1 x lunch in de skihut
– 1 x lunch in het hotel of op locatie
– 2 x ontbijt in het hotel
– Bittergarnituur dag 2
– Alle voorgestelde activiteiten
– Feestavond 
– Zondagprogramma 
– Instructie en begeleiding gedurende het gehele weekend
– Materiaal voor alle activiteiten
– Complete organisatie door Expert in Actie

Prijs is exclusief:
– Toeristenbelasting 
– Vervoer
– Drankjes
– Reis- en of annuleringsverzekering

Dag 1 Incentive Sauerland

18.00 Aankomst bij het hotel.
Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een aperitief nemen in de bar van het hotel.

19.30 Buffet in het hotel
Vanaf 19.30 staat het buffet in het restaurant voor u klaar.

22.00 Fakkeltocht
Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Dag 2 Incentive Sauerland

“outdoor Xperience day”:

Op de tweede dag staat een volledige dag van outdoor activiteiten op het programma, waaronder het verkennen van het landschap op een E-step, het beleven van de snelheid op de zomerrodelbaan, het ontspannen op een huifkartocht en een wandeling door de natuur. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner en feestavond in de skihut.

08.00 Ontbijten
10.00 Ochtendprogramma
13.00 Lunch op de piste
14.00 Middagprogramma
16.30 Borrel
19.30 Buffet en feestavond in de skihut
22.00 Feestavond

Dag 3 Incentive Sauerland

08.00 – 09.30 Ontbijtbuffet

10.00 Teambuilding. De laatste dag staat in het teken van teambuilding. Na een gezamenlijk ontbijt gaan we aan de slag met verschillende teambuilding activiteiten om de samenwerking binnen het team te versterken. We sluiten de dag af met een heerlijke lunch.

13.00 Lunch

Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Einde outdoor weekend Sauerland

Vertrek naar Nederland

Ben je enthousiast geworden?

Wij organiseren deze reis zeer regelmatig, hierdoor weten we precies hoe we deze reis tot een groot succes kunnen maken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgd bedrijfsuitje Sauerland, een weekend weg vol plezier.

Met Expert in Actie als de meest complete en persoonlijke reisbegeleiding

Onze aanpak is totaal. Uiteraard boeken we voor jullie het hotel voor een incentive Sauerland en reserveren wij voor jullie de lekkerste en meest sfeervolle restaurantjes en zorgen we voor alle transportsoorten gedurende de gehele trip. Maar Expert in Actie kent ook de leuke MTB routes, en die gezellige skihut voor jullie spetterende feestavond. Maar vooral: wij zijn met onze begeleiders continu bij jullie uitje, op de MTB, met de fakkelwandeling en `s avonds in de skihut drinken we gezellig een drankje mee. Ons doel is dat jullie een ontspannen en onvergetelijke reis beleven en maken het graag iedereen naar de zin.

Dát is Expert in Actie en dat is waarom bedrijven al járen bij ons terugkeren voor hun personeelsuitjes.

Incentive naar Hvar
Incentive naar Hvar
Weekendje weg