Blokarten IJmuiden

Blokarten op het strand van IJmuiden! Een avontuurlijk stranduitje, een uitdaging voor iedereen, ga je voor de snelheid of voor rijden op 2 wielen? Het strandzeilen als groepsuitje is voor groepen van 20 – 100 personen.

“Gave activiteit waar iedereen vol energie en plezier op terugkijkt!”

Wat is blokarten? Strandzeilen! Blokarten, ook wel strandzeilen genaamd is de ultieme beleving voor iedereen die van actie, snelheid en buitenlucht houdt! Het is een heerlijke manier om uit te waaien! Strandzeilen is een activiteit die iedereen snel onder de knie heeft. Onder begeleiding van onze instructeurs racet iedereen in no-time over het strand. Wij rijden over het strand van IJmuiden in onze eigen blokarts. Deze zeilwagens zijn speciaal ontworpen om eindeloos over het strand te racen. En nog duurzaam ook, want de wind zorgt voor jouw snelheid. In een zeilwagen met drie wielen kunt u over het strand rijden en snelheden behalen tot over de 50 km per uur! Een uitdagende sport die toch snel is aan te leren en bovendien erg veilig. Binnen een tijd van tien minuten heeft u alles onder controle en heeft u de tijd van uw leven! Deze strandactiviteit is alleen mogelijk op het strand van IJmuiden.

Het leuke aan deze strandsport en teambuilding activiteit is dat het ook zo leuk te combineren is met andere activiteiten. Zoals bijvoorbeeld de Fat Max E-step.

Eerst racen over het strand en daarna een mooie ronde op de Fat Max E-step.

Ook voor grote groepen past deze geweldige strandactiviteit goed in een stranduitje. Vooral omdat het zo makkelijk te leren is en iedereen vindt het gaaf. 

Beach Event met Blokarten

Strandzeilen is ook heel goed te combineren met andere strand activiteiten voor een complete stranddag. Combineer strandzeilen bijvoorbeeld met powerkiten, archerytag, raften, schilderen, bunkerwandeling of beachvolleybal. Alles is mogelijk en we helpen graag een passend programma samen te stellen voor elke groep.
Verschillende arrangementen met blokarten;

Arrangement 1 (2 uur)

• blokarten
• € 40,00 p/p

Arrangement 2 (3 uur)

• blokarten
• powerkiten
• € 50,00 p/p

Arrangement 3 (3,5 uur)

• blokarten
• power kiten
• beach volleybal
• €55,00 p/p

Een super combinatie van snelheid, power van de wind, spektakel en teamsport. Een helemaal compleet bedrijfsuitje. Uit te breiden met een heerlijke BBQ bij het strandpaviljoen.

Blokarten: race over het strand met een blokart
Powerkiten: ga de strijd aan met de wind en voel de power van de vlieger.
Beachvolleybal: spannend potje beachvolleybal tegen je collega’s. Wie wint?