Een weekendje weg met het bedrijf

Een weekend weg met Expert in Actie betekent een weekend weg met uw bedrijf vol met gevarieerde activiteiten en gezelligheid. Laat u verder verrassen door de mooie plekjes en hotspots waar we u mee naartoe nemen!

Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een geheel verzorgd weekendje weg voor u samen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief, creatief of cultureel uitje. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een combinatie van te maken. Dit is mogelijk in eigen land, maar ook in het buitenland.

Lekker ontspannen door een stad wandelen of liever zeehondjes kijken op weg naar Ameland? Tijdens een weekendje weg met collega’s leer je Nederland of een van de buitenlandse locaties op een andere manier kennen.

Vaar met een privéboot naar Ameland, of geniet van de smalle romantische straatjes op Hvar. Naast de romantische straatjes biedt Hvar ook eindeloze mogelijkheden voor meer actie.

Zoekt u het toch wat kouder? Dan is het ook mogelijk om met uw bedrijf op wintersport te gaan!

Had u zelf een andere locatie in gedachten? Geen probleem, wij verzorgen ook reizen naar een locatie naar keuze. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze weekendjes weg worden door eerdere gasten vaak omschreven als gezellig, verassend en gevarieerd.

Gedurende de weekenden staat teambuilding centraal en is er ook zeker tijd om zelf wat te ondernemen, of je even terug te kunnen trekken.

 

 

|

Fantastisch weekendje weg!

Wij zijn met het hele bedrijf naar Hvar Kroatië geweest. Dit was de tweede keer dat wij via Expert in Actie weg waren (vorige keer Winterberg). En wederom een fantastische ervaring! Het programma was gevarieerd en zo opgesteld dat de activiteiten bij iedereen in de smaak vielen. Keer op keer werden we verrast door het heerlijke eten en de prachtige locaties. Echt een gevoel van luxe 🙂 Paul wist feilloos de wensen en sfeer van onze groep op te pikken. Leuk personeel wat vrolijk met onze groep mee deed (maar trok zich ook op de juiste momenten terug). Stappen was voor alle leeftijden top! Vooraf goede afstemming, waarbij we de wensen konden doorgeven. Duidelijke en snelle communicatie, komt alle afspraken na en wijzigingen (vluchten/personen) werden snel opgepakt.

Nanette Uitdewilligen
Traffic & More BV

Weekendje weg

Hvar

Een uniek uitje om nooit meer te vergeten. 3 dagen aan de Adriatische zee! Met powerboot tocht, vw kevertour, kayakken, stadtour, mountainbiken en een bezoekje aan Split zorgen voor een bijzonder compleet uitje. Daarnaast natuurlijk heerlijk eten op bijzondere locaties en daarna het stappen in de vele kleine straatjes van Hvar. Op zoek naar een luxe weekendje weg, dan is Kroatië echt de absolute aanrader.

Maastricht

Maastricht de stad van bourgondische gezelligheid, de mooie monumentale binnenstad en de mergel grotten. Met een mooie boottocht over de Maas beginnen we dit bedrijfsuitje richting de grotten. Door middel van foto opdrachten en team activiteiten verkennen we de stad. De ultieme manier om Maastricht te ontdekken. En uiteraard gaan we ook genieten van de overheerlijke Bourgondische keuken. En gaan we de uitdaging aan met de heuvels op een tandem!

Strand

IJmuiden, ons meest favoriete strand. Hier is alles mogelijk. 1 van de grootste en breedste stranden van Nederland. Perfect voor een blokart event. Met het Nationaal Park de Kennemerduinen om de hoek, is dit ook een top locatie voor een GPS-Tocht of bunker wandeling. Hier kan iedereen genieten van een uitgebreide keuze aan strand activiteiten zoals Blokarten, powerkiten, rib varen, de strand zeskamp en nog zoveel meer leuke strandactiviteiten. Na de activiteiten genieten van de BBQ bij Zilt aan Zee. Blijven slapen? Dat kan gelijk achter het duin.