Een weekendje weg met het bedrijf

Een weekendje weg van Expert in Actie brengt u langs de leukste en mooiste plekjes en verrassende hotspots! Beleef het weekendje weg met personeel eens op een andere en originele manier. Sportief, creatief of cultureel, voor alle soorten teamuitjes kunt u bij ons terecht. Liever in eigen land op pad of gaat u over de grens en het buitenland verkennen. Het kan allemaal met één van onze weekendjes weg met collega’s.

Lekker ontspannen door een stad wandelen of liever zeehondjes kijken op weg naar Ameland? Tijdens een weekendje weg met collega’s leer je Nederland of 1 van de buitenlandse locaties op een andere manier kennen. Met een privé boot naar Ameland of genieten van de smalle, romantische straatjes in Rome of Parijs. Parijs is een echte wereld stad, een unieke activiteit in Parijs is met eendjes rijden, vertier en plezier voor iedereen als je langs de Eiffeltoren rijdt. En wat dacht je van een zonnig eiland, met speedboten en palmbomen, het kan op het eiland Hvar in Kroatië.

Onze weekendjes weg zijn verrassend, gezellig, teambuilding en echt een cadeautje voor je collega’s.

|

Fantastisch!

Wij zijn met het hele bedrijf naar Hvar Kroatië geweest. Dit was de tweede keer dat wij via Expert in Actie weg waren (vorige keer Winterberg). En wederom een fantastische ervaring! Het programma was gevarieerd en zo opgesteld dat de activiteiten bij iedereen in de smaak vielen. Keer op keer werden we verrast door het heerlijke eten en de prachtige locaties. Echt een gevoel van luxe 🙂 Paul wist feilloos de wensen en sfeer van onze groep op te pikken. Leuk personeel wat vrolijk met onze groep mee deed (maar trok zich ook op de juiste momenten terug). Stappen was voor alle leeftijden top! Vooraf goede afstemming, waarbij we de wensen konden doorgeven. Duidelijke en snelle communicatie, komt alle afspraken na en wijzigingen (vluchten/personen) werden snel opgepakt.

Nanette Uitdewilligen
Traffic & More BV

Hvar

De meeste mensen denken bij Italië niet direct aan wintersport. De meeste zullen meer denken aan: zon, lekker eten, kleding, passie en temperament, mooie auto`s maar als je deze punten combineert met skiën en wintersport, dan kom je in de Dolomieten en zuid Tirol terecht. De juiste ingrediënten voor een bijzondere skireis. Wij organiseren onze skireizen naar het skigebied Kronplatz in Zuid Tirol. Een super modern skigebied, restaurants met heerlijk eten, hele brede pistes en geschikt voor beginners tot gevorderden onder meer door de 5 lange zwarte afdalingen. We verblijven in de stad Bruneck/Brunico in één van de vele mooie hotels.

Maastricht

Maastricht de stad van bourgondische gezelligheid, de mooie monumentale binnenstad en de mergel grotten. Met een mooie boottocht over de Maas beginnen we dit bedrijfsuitje richting de grotten. Door middel van foto opdrachten en team activiteiten verkennen we de stad. De ultieme manier om Maastricht te ontdekken. En uiteraard gaan we ook genieten van de overheerlijke Bourgondische keuken. En gaan we de uitdaging aan met de heuvels op een tandem!

Strand

Ons meest favoriete strand. Hier is alles mogelijk. 1 van de grootste en breedste stranden van Nederland. Perfect voor een blokart event, Met het Nationaal Park de Kennemerduinen om de hoek, is dit ook een top locatie voor een GPS-Tocht of bunker wandeling. Hier kan iedereen genieten van een uitgebreide keuze aan strand activiteiten zoals Blokarten, powerkiten, rib varen, de strand zeskamp en nog zoveel meer leuke strandactiviteiten. Na de activiteiten genieten van de BBQ. Blijven slapen? Dat kan gelijk achter het duin.