Incentive naar Porto

Porto is de tweede stad van Portugal en een populaire bestemming binnen Portugal. Porto wordt door sommige gezien als kleine broertje van de hoofdstad Lissabon. Maar waarom onderdoen als Porto hetzelfde, en misschien nog wel meer, te bieden heeft?

“Porto is een topplek om cultuur, sport, lekker eten en drinken en uitgaan te combineren tot een geweldig en afwisselend programma.”

Porto is na Lissabon de populairste bestemming voor een stedentrip in Portugal. Volgens sommigen is Porto zelfs veel mooier en authentieker dan het zuidelijk gelegen Lissabon. Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Porto staat voornamelijk bekend om zijn porthuizen en om de historische wijk Ribeira. Ironisch genoeg liggen de meeste porthuizen niet in Porto, maar in Gaia dat aan de andere zijde van de Douro ligt. Toch zijn er in Porto meer dan genoeg bezienswaardigheden te vinden. Niet voor niets is het gehele oude centrum met enkele oude historische gebouwen op de Werelderfgoedlijst van de Unesco geplaatst.

Wat opvalt als je door Porto loopt is dat de stad een grote opknapbeurt ondergaat. Overal in de stad zie je kranen staan en huizen in de steigers. Dit is al zo sinds 1996 toen de stad op de Werelderfgoedlijst werd gezet. Door de financiële injectie die hiermee gepaard ging, kon de stad zijn oude grandeur terugkrijgen.

Toch verliest de stad niets van zijn oude en gezellige charme, ondanks dat hij er steeds beter uit gaat zien. Dit komt voornamelijk doordat de oorspronkelijke bewoners in de oude wijken in het centrum blijven wonen. De Ribeira bestaat hoofdzakelijk uit kleine smalle steegjes en straatjes die soms heel steil kunnen zijn. Daarnaast zijn er ook overal trappen te vinden om het behoorlijke hoogteverschil tussen de verschillende delen van de stad op te vangen. Wij zijn totaal verliefd op Lissabon en waren heel benieuwd hoe we Porto zouden gaan vinden. Nou, fantastisch, geweldig, verbazend, mooi en indrukwekkend. Must-go wat ons betreft. Hier zijn onze tips voor Porto!

3 dagen Incentive naar Porto vanaf € 800,- p.p.

De prijs is inclusief:
– 2 overnachtingen in hotel op basis van 2-persoonskamers
– 2 x ontbijt
– 2 x lunch
– 2 x diner
– 2 x transfer
– Boottocht dag 1
– Port proeverij dag 1 
– Buggytour dag 2 
– Activiteiten op dag 2: fietstour, surfen, stadwandeling met gids
– Complete organisatie door Expert in Actie

Prijs is exclusief:
– Toeristenbelasting €2,50 p.p.p.d.
– Vliegtickets (retour vanaf € 200,- p.p.)
– Drankjes
– Reis- en of annuleringsverzekering

“Porto is een topplek om cultuur, sport, lekker eten en drinken en uitgaan te combineren tot een geweldig en afwisselend programma.” 

Dag 1 incentive naar Porto

 • Amsterdam / Rotterdam naar Porto
 • Bus naar de rivier de Douro
 • Hapje & drankje op de boot
 • Port proeverij in het centrum
 • Naar het hotel
 • Eten in het gezellige centrum van Porto

Dag 2 Activiteiten in Porto

 • Buggy Tour door de heuvels achter Porto
 • Lunch in porto
 • Golfsurfen, fietstour, stadswandeling
 • Borreltijd aan het strand
 • Diner
 • Stappen in Porto, Bars in Galerias Paris

 

Dag 3 bezoek aan Porto

 • Ontspannen ochtend in Porto
 • Met de bus naar het vliegveld
 • Vliegreis terug naar huis
 • bij de terugreis gaan we weer door de tijdgrens, vlucht duurt 3 uur, maar het zijn er uiteindelijk 4 als we thuis zijn

Ben je enthousiast geworden?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgd weekend weg naar Porto vol plezier.

Met Expert in Actie als de meest complete en persoonlijke reisbegeleiding”

Onze aanpak is compleet en persoonlijk. Uiteraard boeken we voor jullie de vliegtickets voor een incentive naar Porto en reserveren wij voor jullie de meest sfeervolle restaurantjes en zorgen we voor alle transportsoorten gedurende de gehele trip. Maar Expert in Actie zorgt ook voor leuke stoere activiteiten in de buurt van Porto. Maar vooral: wij zijn met onze begeleiders continu bij jullie uitje. Ons doel is dat jullie een ontspannen en onvergetelijke reis beleven en maken het graag iedereen naar de zin. Dát is Expert in Actie en dat is waarom bedrijven al járen bij ons terugkeren voor hun personeelsuitjes.

Incentive naar Hvar
Oude tram tijdens bedrijfsuitje Porto
Porto ontdekken via tram
Porto ontdekken via tram
Buggy rijden Porto
Buggy rijden Porto