Wintersport

Weekend wintersport

Op zoek naar een onvergetelijk weekend wintersport, een top bedrijfsuitje naar de sneeuw? Expert in actie verzorgt het voor u. Bij Expert in Actie is het goed geregeld. Wij organiseren de gehele reis voor u met het vervoer, hotel, eten, de skilessen, materialen, de apres ski, leuke avond programma`s en nog veel meer.

Wij organiseren onze weekenden naar verschillende locaties in Winterberg, Oostenrijk en Italië. Voor groepen vanaf 20 – 300 personen verzorgen wij voor u het het gehele programma.

Goed uitgedachte programma`s voor bedrijfsuitjes en vergaderdagen naar de wintersport. Onze ervaren Nederlandse instructeurs begeleiden uw wintersportuitje van begin tot eind. Ter plaatse staat een compleet team voor u klaar die alles voor u regelt.

Expert in Actie organiseert het geheel zelf, wij zijn ter plaatse, staan voor u klaar en maken er een onvergetelijk weekend van.

|

Super!!!

Heel goed georganiseerd, goed gegeten, zowel in het pension als daar buiten. Mensen die kennis van zaken en de omgeving hebben. Ook bij een ongeval wordt er goed gehandeld. Veel keuze in wat te doen, zodat er voor iedereen wat bij zat. Kon ook ter plekke nog worden aangepast, wat als erg fijn is ervaren!

Esther Stroe
collega’s apotheek

Italië

De meeste mensen denken bij Italië niet direct aan wintersport. De meeste zullen meer denken aan: zon, lekker eten, kleding, passie en temperament, mooie auto`s maar als je deze punten combineert met skiën en wintersport, dan kom je in de Dolomieten en zuid Tirol terecht. De juiste ingrediënten voor een bijzondere skireis. Wij organiseren onze skireizen naar het skigebied Kronplatz in Zuid Tirol. Een super modern skigebied, restaurants met heerlijk eten, hele brede pistes en geschikt voor beginners tot gevorderden onder meer door de 5 lange zwarte afdalingen. We verblijven in de stad Bruneck/Brunico in één van de vele mooie hotels.

Oostenrijk

Wintersport weekend Oostenrijk. Weekend skiën als personeelsuitje? Een onvergetelijke reis met collega’s naar de sneeuw? Wij helpen je graag bij het vinden van een skireis die bij jullie past. Wij werken samen met verschillende skigebieden. Bijvoorbeeld Axamer Lizum, een van de meest sneeuw zekere skigebieden in Oostenrijk en wordt het niet voor niks het “witte dak ” van de Olympische regio Innsbruck genoemd. Ook heel goed te combineren met de stad Innsbruck. Of het levendige Flachau. Bekend van de levendige apres ski. Liever een ander gebied? Geef ons de wensen door en wij zoeken voor jullie de best passende skigebied. Skiën of snowboarden, racen of plezier skiërs, freeriders of pistenracers, elk gebied heeft wat te bieden en wij zoeken de beste voor jullie uit.

Winterberg

Wintersport op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem, dat kan in Winterberg. Winterberg is de ideale omgeving voor een weekend Wintersport met uw bedrijf. Wij organiseren goed uitgedachte programma`s voor bedrijfsuitjes en vergaderdagen naar Winterberg in zomer en winter. Onze ervaren Nederlandse instructeurs begeleiden uw bedrijfsuitje van begin tot eind. Ter plaatse staat een compleet team voor u klaar die alles voor u regelt. Door onze 22 jaar ervaring kennen wij Winterberg op ons duimpje en hebben we de beste hotels voor u uitgezocht. Van een vier sterren hotel tot een budget hotel, voor elk wat wils.