Weekend wintersport

Als bedrijfsuitje met zijn allen naar de sneeuw, op wintersport! De combinatie van de frisse buitenlucht, actief bezig zijn, lekker eten en borrelen geeft garantie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.
Expert in Actie verzorgt de gehele reis voor u met vervoer, hotel, ski- of snowboardlessen, apres-ski, avondprogramma’s en alternatieve programma’s.
Wij verzorgen wintersportreizen naar grote wintersportgebieden in Oostenrijk of Italië, maar u kunt ook kiezen voor het dichterbij gelegen Winterberg (Duitsland). Uiteraard wordt de reis in overleg met u afgestemd op uw wensen.

Zijn er collega’s die nog niet kunnen skiën? Dan is dit geen probleem, onze instructeurs zullen hun binnen enkele dagen de beginselen van het skiën leren. De meer ervaren wintersporters kunnen zelf een leuke tocht maken, of onder begeleiding van onze instructeurs.
Zijn er collega’s die liever niet willen skiën of snowboarden? Dan bieden wij een alternatief programma aan, hieronder vindt u daar meer informatie over.

 

Expert in Actie organiseert het geheel zelf, wij zijn ter plaatse, staan voor u klaar en maken er een onvergetelijk weekend van.

|

Super!!!

Heel goed georganiseerd, goed gegeten, zowel in het pension als daar buiten. Mensen die kennis van zaken en de omgeving hebben. Ook bij een ongeval wordt er goed gehandeld. Veel keuze in wat te doen, zodat er voor iedereen wat bij zat. Kon ook ter plekke nog worden aangepast, wat als erg fijn is ervaren!

Esther Stroe
collega’s apotheek

Alternatieve wintersport dagprogramma’s

Indien er collega’s zijn die liever niet willen skiën of snowboarden verzorgen wij voor hun alternatieve programma’s voor overdag.

Enkele mogelijkheden die wij aanbieden zijn:

  • Op de Fat-max, elektrische step, een mooie route door de sneeuw en de natuur maken.
  • Arrenslee tocht, onder het genot van een warm drankje zit u achterin de arrenslee die wordt getrokken door een paard en maakt u een mooie tocht door de natuur.
  • Verzorgde wandeling, indien er genoeg sneeuw ligt met sneeuwschoenen.

Avondprogramma’s

Wij verzorgen activiteiten voor in de avond, uiteraard wordt met u afgestemd wat de behoeften van uw bedrijf zijn.

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Fakkelwandeling, met een fakkel en onder het genot van een warm drankje maken we met de groep een mooie tocht door de sneeuw heen.
  • Feestavond, verzorgde feestavond op een afgehuurde locatie met DJ.

Italië

De meeste mensen denken bij Italië niet direct aan wintersport. De meeste zullen meer denken aan: zon, lekker eten, kleding, passie en temperament, mooie auto`s maar als je deze punten combineert met skiën en wintersport, dan kom je in de Dolomieten en zuid Tirol terecht. De juiste ingrediënten voor een bijzondere skireis. Wij organiseren onze skireizen naar het skigebied Kronplatz in Zuid Tirol. Een super modern skigebied, restaurants met heerlijk eten, hele brede pistes en geschikt voor beginners tot gevorderden onder meer door de 5 lange zwarte afdalingen. We verblijven in de stad Bruneck/Brunico in één van de vele mooie hotels.

Oostenrijk

Wintersport weekend Oostenrijk. Weekend skiën als personeelsuitje? Een onvergetelijke reis met collega’s naar de sneeuw? Wij helpen je graag bij het vinden van een skireis die bij jullie past. Wij werken samen met verschillende skigebieden. Bijvoorbeeld Axamer Lizum, een van de meest sneeuw zekere skigebieden in Oostenrijk en wordt het niet voor niks het “witte dak ” van de Olympische regio Innsbruck genoemd. Ook heel goed te combineren met de stad Innsbruck. Of het levendige Flachau. Bekend van de levendige apres ski. Liever een ander gebied? Geef ons de wensen door en wij zoeken voor jullie de best passende skigebied. Skiën of snowboarden, racen of plezier skiërs, freeriders of pistenracers, elk gebied heeft wat te bieden en wij zoeken de beste voor jullie uit.

Winterberg

Wintersport op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem, dat kan in Winterberg. Winterberg is de ideale omgeving voor een weekend Wintersport met uw bedrijf. Wij organiseren goed uitgedachte programma`s voor bedrijfsuitjes en vergaderdagen naar Winterberg in zomer en winter. Onze ervaren Nederlandse instructeurs begeleiden uw bedrijfsuitje van begin tot eind. Ter plaatse staat een compleet team voor u klaar die alles voor u regelt. Door onze 22 jaar ervaring kennen wij Winterberg op ons duimpje en hebben we de beste hotels voor u uitgezocht. Van een vier sterren hotel tot een budget hotel, voor elk wat wils.