Zeskamp

Zijn jullie op zoek naar een uitdagend bedrijfsuitje? Is het tijd om de collega’s uit te dagen? Bij de zeskamp staan samenwerken, teambuilding en competitie centraal.

Snelheid, slimheid, sluwheid en tactiek. Welk team bezit alle eigenschappen? Wie halen het beste in elkaar naar boven?

Werken als een team is essentieel om de overwinning binnen te halen! Dat neemt niet weg dat het ook een dag vol hilariteit en gezelligheid is. De deelnemers gaan in verschillende teams de strijd aan op diverse strandactiviteiten. Het team dat het beste scoort op alle onderdelen is de winnaar en gaat met de beker naar huis. Een uitje waar nog veel over wordt nagesproken en gelachen.

Wat is een zeskamp?

Een zeskamp zegt het eigenlijk al, 6 spellen die je in verschillende teams tegen elkaar speelt. Een zeskamp kan bestaan uit;

* Beachvolleybal
* Broekenrace
* Katapult schieten
* Knothockey
* Bamboe toren bouwen
* Skippy race

Op het strand, in de sneeuw of op een veld

De zeskamp kan bijna overal worden gespeeld.
Samenwerken en competitie staan centraal bij dit teamwork event. Alleen het team met een goede tactiek en samenwerking gaat er vandoor met de grote beker. Welk team weet het beste snelheid, slimheid en spel te combineren?

De deelnemers gaan de strijd tegen elkaar aan op diverse activiteiten. Bij de activiteiten staat samenwerken centraal, het gaat hierbij niet alleen om snelheid en kracht maar ook om souplesse, samenwerken, nadenken en doorzettingsvermogen. Het team dat het beste scoort op alle onderdelen is de winnaar en gaat met de beker naar huis.

Programma Bedrijfsuitje zeskamp

14.00 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
14.30 Start zeskamp
17.15 Borreltijd en prijsuitreiking van de zeskamp
18.00 Heerlijke BBQ in het paviljoen
20.00 Einde bedrijfsuitje zeskamp

Zeskamp en vergaderen

Deze ultieme teambuildingsactiviteit is heel goed te combineren met een vergaderdag of -arrangement. Even een frisse neus halen met elkaar en op een andere manier met elkaar bezig zijn. Wij werken dan ook veel samen met locaties die verschillende groeps- en vergaderfaciliteiten bieden.

Het zeskamp kan op vele locaties gespeeld worden. Op het strand, in de duinen, in een park, het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Prijs Zeskamp € 35 p.p. excl. BTW

De prijs is inclusief:

  • Tijdsduur 2 1/2 uur
  • Instructie en begeleiding activiteiten
  • Leuke en uitdagende spellen
  • Complete organisatie

Bij de prijs is niet inbegrepen:

  • Eten en drinken

Te reserveren vanaf  20 personen