Top activiteiten voor uw bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar uw werknemers nog lang over napraten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij organiseren al ruim 23 jaar leuke en actieve bedrijfsuitjes, geheel afgestemd op uw wensen. Een greep uit de mogelijkheden: FatMax E-steppen, Archery Tag, Blokarten, Het Expeditie Robinson spel of powerkiten op het strand.

Na zo’n actieve activiteit vinden wij het ook belangrijk om dit gezellig af te kunnen sluiten onder het genot van een hapje en drankje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreide lunch na een middagactiviteit, een geheel verzorgde BBQ bij mooi weer of een diner.

Heeft u nadien nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

|

Super!

Dit was een zeer geslaagd en bijzonder goed georganiseerd uitje waarbij de hele groep (26 mensen) allemaal enorm genoten hebben. De begeleiding bestond uit een zeer gedreven en vooral behulpzaam team dat overal voor klaar stond.

Jennet
CJP

Blokarten

Blokarten, ook wel strandzeilen genaamd is de ultieme beleving voor iedereen die van actie, snelheid en buitenlucht houdt! Het is een heerlijke manier om uit te waaien! Blokarten is een activiteit die iedereen snel onder de knie heeft. Onder begeleiding van onze instructeurs racet iedereen in no-time over het strand. Wij rijden over het strand van IJmuiden in onze eigen blokarts. Deze zeilwagens zijn speciaal ontworpen om eindeloos over het strand te racen. En nog duurzaam ook, want de wind zorgt voor jouw snelheid. In een zeilwagen met drie wielen kunt u over het strand rijden en snelheden behalen tot over de 50 km per uur! Een uitdagende sport die toch snel is aan te leren en bovendien erg veilig. Binnen een tijd van tien minuten heeft u alles onder controle en heeft u de tijd van uw leven! Deze strandactiviteit is alleen mogelijk op het strand van IJmuiden.

Archery Tag

Archerytag is een combinatie tussen boogschieten en paintball. Het is een leuke en veilige activiteit waarbij u van achter de obstakels met speciale pijlen op de tegenstander en target schiet. Een geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Met goede samenwerking met je team kan je de ene na de andere collega raken en uitschakelen. Maar let op, zij liggen ook op de loer om jou te raken.

Net zo spannend als paintball maar dan zonder de vieze- en pijnlijke plekken. Met goede dekking van je maatjes en een goede strategie van het team schakelen jullie de ene na de andere tegenstander uit. Spanning en sensatie gegarandeerd.

FatMax E-step

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om het ruige terrein te betreden. De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

De E-step is een hele stoere gave normale step met een elektromotor. Onze steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor we overal goed kunnen rijden. Heuvel op, geen probleem, berg of duin op? geen probleem, je rijdt zo naar boven. De steps rijden ongeveer 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading.