Strandprogramma IJmuiden

De Nederlandse kust is uniek. Strand, zee en duinen! Niet voor niets dat Expert in Actie hier dan ook graag een onvergetelijke stranddag voor u verzorgt. Op onze Fatmax E-step door de duinen, hangen aan de sterke powerkites of racen op het strand met de blokarts. Liever wat op het water? Een goede teambuilding activiteit is raften. Trotseer de golven van de Noordzee met je team. Of liever gestuurd worden? Dan is de powerboot misschien wat voor jullie. Een spectaculaire rit met een rib over het water.

Met de strandpaviljoens in IJmuiden zoals Zilt aan Zee en Paviljoen Zeezicht en met op steenworp afstand een vier sterren hotel is dit de perfecte locatie voor een dagje uit of zelfs een heel weekend aan zee. Een combinatie van sportieve activiteiten met een heerlijk diner of barbecue maakt een bedrijfsuitje in IJmuiden echt geweldig.

Volledig verzorgd bedrijfsuitje strand


13:00 Ontvangst
14:00 Activiteiten
17:30 Borreltijd met hapjes in het paviljoen
18:00 BBQ in het paviljoen
20:00 Optie: beachparty

Dit volledig verzorgde bedrijfsuitje strand is het perfecte arrangement voor een grote groep met allerlei verschillende wensen en interesses. Er is voor iedere deelnemer iets leuks te doen. We bieden actie, spektakel maar ook creativiteit en saamhorigheid. Het is de ideale manier om er met een grote groep lekker uit te zijn en te genieten van een verrassend bedrijfsuitje. De activiteiten worden afgesloten met een gezellige barbecue in het strandpaviljoen. U kunt er voor kiezen de dag in stijl af te sluiten met een echte beachparty! Volledig verzorgd bedrijfsuitje strand; veelzijdig, gezellig en verrassend!

Afhankelijk van de groepsgrootte bieden wij meerdere activiteiten aan. Vooraf wordt een passend aantal activiteiten gekozen waarbij op de dag zelf uw gasten kunnen kiezen uit de gekozen activiteiten:

Strandactiviteiten die wij aanbieden:

– Power kiten
– Blokarten
– Branding raften
– E-Steppen door de duinen
– Branding kanoën
– Discgolfen
– Beachvolleybal
– Knotshockey
– ArcheryTag
– Duin- of bunkerwandeling
– Schilderen
– Sieraden maken

In het strandpaviljoen wordt na alle actie een heerlijke uitgebreide barbecue georganiseerd.

U kunt er voor kiezen deze dag in stijl af te sluiten met een spectaculair strandfeest. Wij verzorgen een goede DJ, genietend van de zonsondergang krijgt u lekkere drankjes en eventueel een Hawaï slinger. Als u zorgt voor de gasten dan wordt het een top dag om niet meer te vergeten.

Bedrijfsuitje strand € 94,50 p.p. excl. BTW

Te boeken vanaf 20 personen

De prijs is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Middagprogramma met minimaal 3 strandactiviteiten naar keuze
  • Borrelhapjes in het paviljoen
  • Barbecue in het paviljoen

De prijs is exclusief:

  • Beachparty met dj, drankjes en hapjes
  • Meerprijs van €5,- p.p. voor de activiteiten: sieraden maken, branding kanoën, djembé, duin fietstocht

Zilt Beach Huis

Naast ons moeder restaurant Zilt aan Zee kunt u nu ook gebruik maken van ons Zilt Beach Huis. Exclusief voor jullie groep.
Eigen strandopgang en vrij uitzicht over strand, zee & pier. Privé terras, -bar & -toiletten. Beamer met groot scherm & diverse aansluit mogelijkheden. Wifi & vaste internetlijn, flipover met stiften, pennen & notitie blokjes. Opstelling naar keuze.