Meeting Expeditie Robinson

Expeditie Robinson uitje met lunch en meeting

• Wanneer: 7 September 2023

• Aantal personen: 67

• Bedrijf: NIBC

Op een prachtige middag gaat het bedrijf NIBC de Expeditie strijd met elkaar aan, maar voordat het zover is wordt de groep ontvangen met een uitgebreide lunch en vergadering. Na de lunch volgt er een meeting die plaatsvindt in de botenloods bij Ottenhome. Deze ruimte kan naar wens ingedeeld worden met het nodige materiaal. 

De proeven in dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson zijn, net als in de TV versie, uitgebreid met verschillende onderdelen zoals bouwen, stapelen, puzzelen, rennen, samenwerken en vuur maken. Elk team krijgt zijn eigen kleur bandana, wat zorgt voor teamverband en vermaak. Met de sloepen gaan de teams op pad. Welk team weet het beste de krachten te bundelen?

Locatie Ottenhome

Start Expeditie Robinson met lunch en meeting

Om 12 uur wordt de groep ontvangen bij Ottenhome  en kan er gelijk genoten worden van een uitgebreide lunch.

Na de lunch staat er een meeting op de planning. De gehele dag met lunch, meeting, expeditie en BBQ vind plaats op locatie Ottenhome, dit is prettig en overzichtelijk. Zo heeft de groep een verzorgde dag met afwisseling van een serieuze meeting tot een fanatieke Expeditie en als afsluiting een heerlijke BBQ.

Tijd om de Expeditie te starten! De boten vertrekken met een overlevingspakket aanboort.
De Expeditie bestaat uit 3 proeven zowel op het water als op de eilanden strijd je tegen de andere teams. De spellen bamboe toren, bal balbalans en vuur maken worden gespeeld. Maar dat zijn niet de enige spellen. Labyrint, vlotvaren en het runen spel zorgt weer voor een andere leuke nieuwe expeditie. 

Expeditie Robinson proeven

Bamboe toren bouwen is de eerste uitdaging voor de expeditie leden, deze proef bestaat uit 3 onderdelen. Na het juist uitvoeren van het piramide spel en het bemachtigen van het tasje waar elastiekjes in zitten, wint je team de proef als je de hoogste bamboe toren hebt gebouwd.

Met de boten gaan de teams naar het volgende eiland, waar de proef balbalans wordt gespeeld. Op 3 verschillende manieren wordt er in tweetallen een bal gebalanceerd. Geduld en samenwerking is van groot belang, welk team als eerste alle 3 de ballen aan het einde krijgt heeft deze proef gewonnen. De bal wordt gebalanceerd met touwtjes, bamboe stokken en op een ronde schijf.

Dan de laatste echte Expeditie Robinson proef waarin er vuur gemaakt gaat worden. De proef start met water. Door middel van gootjes wordt er water naar een buis gebracht waarmee je een sleutel vrij speelt. Hiermee kan je een vuurstick bemachtigen. Tussendoor wordt er nog een toren met blokken gebouwd en dan kan het vuur maken beginnen! Het team dat als eerste het touwtje door brand heeft gewonnen.

 

 

Prijsuitreiking en BBQ

Na het spelen van de proeven gaan alle bootjes weer terug naar Ottenhome en kan er genoten worden van een lekker drankje en de BBQ.

Het is tijd voor de prijsuitreiking! Er wordt gekeken welk team de proeven het beste heeft gespeeld, daarnaast zijn er nog meer punten te verdienen. Alle teams hebben een formulier met vragen op de boot mee gekregen, hiermee kan je ook punten verdienen. Op de eilanden is er ook een extra opdracht, amuletten zoeken. Elke amulet is 1 punt. En vergeet die leuke groepsfoto niet te sturen, wie weet maak je daarmee wel net het verschil.

Het winnende team gaat met de Expeditie Robinson beker naar huis. De strijd is gestreden en de groep geniet van de BBQ en een wel verdiend drankje.

Dit was het Expeditie Robinson programma:

  • Aankomst met uitgebreid lunchbuffet bij Ottenhome
  • Meeting met alle gasten in de botenloods
  • Start Expeditie Robinson met een overlevingspakket
  • Prijsuitreiking
  • Borrel en BBQ in de beachclub van Ottenhome

     

 

Ook een Expeditie Robinson uitje met lunch en meeting?

Vergaderen, lunchen en een leuke middag met activiteiten combineren, dat kan met dit programma? Wij kunnen dat voor u verzorgen, vraag hier onder een offerte aan voor jouw groep.