Teambuilding activiteiten op diverse locatie’s

Nederland is het watersport land bij uitstek en daarom verzorgt Expert in Actie verschillende activiteiten op het water. Met een sloep lekker een middagje varen, een GPS tocht met de boot of ons nummer 1 programma sloepvaren met Expeditie Robinson.

Wij hebben voor u een prachtige locatie aan het water, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Hier kunt u lekker eten, vergaderen, sloepvaren, zeilen en geweldig fietsen.

Bedrijfsuitje Sloepvaren op de Loosdrechtse plassen

Wij hebben verschillende leuke programma`s voor groepen van 20 – 300 personen.

Komt u ook een dagje naar het water?

Blijft u liever hoog en droog? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een middag genieten op de veluwe of een spannende expeditie robinson in de Soesterduinen. Of een middag spelen met de wind met blokarten en powerkiten op IJmuiden. Er zijn vele mogelijkheden. Bel ons om de wensen te bespreken en wij maken een offerte op maat.

Andere opties:

Teambuilding

Zoals u ziet, zijn er diverse mogelijkheden voor een teamdag of dagdeel. We denken graag mee en leveren maatwerk. We staan garant voor een complete verzorging, zodat zelfs ú als organisator achterover kunt leunen en genieten van deze dag(en). Voor het uitbrengen van een offerte op maat, horen we graag jullie wensen. Via de knop kunt u het formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Sloepen
Expeditie
Robinson

Vergaderen
&
Sloepvaren

Expeditie
Robinson
Soesterduinen

Sloepje
Feestje
Overnachting

Fat Max
E-step
Puzzeltocht