Bedrijfsuitje Maastricht

Uitgelicht: Bedrijfsuitje Maastricht

• Wanneer: 7 – 9 oktober 2023

• Wie: Johnson Controls

• Aanleiding van de reis: Weekendje weg met personeel en partner

• Aantal personen: 64

Voor de tweede keer dit jaar mochten  we met Johnson Controls op pad. In juni naar IJmuiden en nu naar het zonnige zuiden, voor een bedrijfsuitje in Maastricht. Maastricht is een fantastische stad voor een weekend weg met het personeel. Het bruist, voelt als buitenland, heerlijk bourgondisch, vriendelijke mensen en op maar een klein stukje fietsen, ben je midden in de mooie natuur van het Limburgse landschap.

Een bedrijfsuitje Maastricht behoort zeker tot onze favorieten.

En wat had Johnson controls een geluk, wat een heerlijk weer in het zonnige zuiden. Strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje, 23 graden, perfect voor onze activiteiten. 

Weekend Maastricht

Wat maakte deze reis uniek?

We hadden onwijs geluk met het weer, we waren in oktober en we konden heerlijk in ons T-shirt op het terras zitten. Op de zaterdagmiddag maakte we een prachtige E-mountainbike tocht door de natuur. Dat is ook zo fijn aan Maastricht, binnen no-time zit je in de prachtige Limburgse natuur.

Iedereen kon het weekend kiezen uit allerlei verschillende activiteiten zoals: Segway rijden, E-mountainbiken, Mergel workshop, Vlaai bakken.

 

Walkingdinner door Maastricht

Op zaterdagavond hadden we een walking-diner. Een bijzondere culinaire wandeling in Maastricht. Een bijzonder avondje Happen en Stappen!

Wij starten deze tocht in hartje Maastricht waar de gidsen ons al vrolijk staan op te wachten. Vervolgens trakteren zij ons op een stadswandeling door het spetterende Maastricht. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht hebben wij in 3 verschillende restaurants gedaan.

Een gezellige hap en stap tour door Maastricht. Een culinaire wandeling langs 3 bijzondere restaurants onder leiding van enthousiaste gids(en).

Bezoek aan de grotten van Kanne

Op de eerste avond brengen wij een bezoek aan de mergelgrotten, wat stiekem een groeve is. De beroemde grotten van Kanne.

De grotten van Kanne zijn wat kleinschaliger dan die bij de St.-Pietersberg, maar zeker niet minder indrukwekkend. Wat het extra leuk maakt, is dat er bij deze tour ook wat lekkers zit. Speciale rijstevlaai, kaas en worst uit de grot en ook een lekker biertje welke gelagerd is in de grotten.

Vol met passie vertellen de gidsen alles over de grotten. Een top begin van het weekend.

Maastricht teambuilding

Op zaterdagochtend was het tijd voor teambuilding. In teams gaat Johnson Controls de stad verkennen. “Maastricht in beeld” is een super leuke manier om op een gezellige en ontspannen manier Maastricht te ontdekken. In teams gaat de groep op pad en krijgen onderweg verschillende opdrachten te doen. Er zijn leuke foto opdrachten zoals “Groeten uit Maastricht”, “Typisch Maastricht” en “het wapen van Maastricht”. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke doe opdrachten waarbij de teams tegen elkaar moeten strijden voor de overwinning.

Dit was ons programma: Bedrijfsuitje Maastricht

Dag 1 Bedrijfsuitje Maastricht

 • Aankomst met Braadworst en frietjes van de foodtruck
 • Bezoek aan de grotten van Kanne
 • Rondleiding met grottenvlaai en bier
 • Borreltijd in het hotel

Dag 2 Activiteiten Maastricht

 • Maastricht in beeld
 • Lunch bij café Servaas aan de Maas
 • Segway tour, E-mountainbike of Mergel workshop
 • Walking Diner in het centrum van Maastricht

Dag 3 Personeelsfeest Maastricht

 • Ontspannen ochtend, met vlaai bakken of segway tour
 • Lunch in het hotel 
 • Terug naar huis

Wil je ook zo'n leuk uitje naar Maastricht net als Johnson Controls?

Klik dan op de link naar de pagina over Maastricht.

 

Wij hebben al meerdere evenementen mogen organiseren voor Johnson Controls.

Stranddag in IJmuiden met o.a. blokarten
Weekend wintersport Willingen
Expeditie Robinson met sloepvaren in Loosdrecht

En nu dus een bedrijfsuitje naar Maastricht.

Johnson Controls, gezellig dat jullie er weer waren en graag tot een volgende keer.