Outdoor weekend Sauerland - Expert in actie Outdoor weekend Sauerland - Expert in actie

Outdoor weekend Sauerland

Outdoor weekend Sauerland

Op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem ligt het Sauerland, de ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje en outdoor weekend Sauerland! Met elkaar de zomerpiste op voor spectaculaire afdalingen in een buggy of op de step. Wie heeft daarna nog een vaste hand en concentratie genoeg voor het boogschieten? Tijdens de GPS tocht kunt u flink de benen strekken. We hebben een prachtige route door het Sauerland voor u uitgezet. Onderweg wacht iedere groep een aantal opdrachten; er moet ook goed samen gewerkt worden!

Outdoor weekend; spectaculair, sportief en gezellig!

Programma compleet verzorgd weekend Sauerland

Vrijdag: Start personeelsweekend Sauerland

18.00 Aankomst bij het hotel.

Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een aperitief nemen in de bar van het hotel.

19.30 Buffet in het hotel

Vanaf 19.30 staat het buffet in het restaurant voor u klaar.

22.00 Fakkeltocht

Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Zaterdag: outdoor dag Sauerland

07.00 – 09.30 Ontbijtbuffet

10.00 Actief programma

Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon. U kunt volop genieten van de natuur en frisse berglucht.

We hebben hele leuke activiteiten voor u klaar staan:

  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, het is snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. Met de lift wordt u omhoog gebracht en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: ook bij deze activiteit gaat u met de lift naar boven of wordt u met de huifkar op de berg afgezet. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van de hobbels en kuilen in de weg. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af. U ziet dus ook nog wat van de omgeving.
  • Boogschieten: de mentale ‘conditie’ wordt getest. Wie heeft een vaste hand en een echt schuttersoog? Concentratie en zelfbeheersing zijn uitermate belangrijk bij deze sport. Als u het eenmaal onder de knie heeft kunnen de scores heel verrassend zijn! Wie verslaat wie?

Alle activiteiten worden begeleid door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs.

13.00 Lunch

In het restaurant onderaan de piste wordt een lunch geserveerd met verschillende broodjes en soepen.

14.00 Vervolg actief programma

16.30 Borrelen

Onderaan de piste kan onder het genot van een drankje nagepraat worden over alle actie van deze dag. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar hotel

Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

20.00 Buffet en feestavond in de skihut

In de skihut staat een heerlijk, uitgebreid buffet voor u klaar. Het buffet bestaat uit verschillende soorten vlees, groentes, frites, salades en desserts. In de zomermaanden kunnen wij ook een barbecue verzorgen. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De dj zorgt voor verschillende soorten muziek. Buiten op het terras brand het kampvuur.

Zondag:

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

09.30 GPS tocht

In een prachtige bosrijke omgeving hebben we voor u een route uitgezet. Met behulp van een gps gaan de verschillende teams op pad; dwars door het bos of over de paden, dat is aan de teams. Onderweg wacht de groep een aantal opdrachten. Tijdens de opdrachten gaat het om samenwerken, bijvoorbeeld katapult bouwen en schieten, discgolf, tangram, spinnenweb.

13.00 Lunch

Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Einde outdoor weekend Sauerland

Vertrek naar Nederland

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5